Tattoo Nožna Pedala, Legura Tattoo Nožna Pedala, Nožna Pedala Za Tetovažu Lobanje, Dobra Fleksibilnost I Izdržljivost, Alat Za Dodatnu Opremu Mašine Za Tetoviranje, Pedala Za Stopalo Za Tetovažu

Tattoo Nožna Pedala, Legura Tattoo Nožna Pedala, Nožna Pedala Za Tetovažu Lobanje, Dobra Fleksibilnost I

Dostupno.
KM 13.32
Iz robe:

Tattoo pedala jedinstven izgled : uzorak lobanje je atraktivan i praktičan, leđa neklizajućeg dizajna, snažnog kapaciteta adsorpcije. Uvelike povećajte trenje sa tlom, sprečavajući kretanje pedale tokom tetoviranja. uvelike ojačati trenje s podom. Visokokvalitetni metalni materijal : čisti metalni materijal, siguran i izdržljiv za trajnu upotrebu. Visoko osetljiv dizajn prekidača na dodir, sa nogom koja ga lagano dodiruje, uključiće se mašina za tetoviranje. Pogodno za većinu Napajanja za tetoviranje : veliki port ga čini pogodnim za većinu Napajanja za tetoviranje. Kabl različitih boja možete izabrati da zadovoljite svoje potrebe kompaktan i prenosiv, jednostavan i praktičan za nošenje za bilo koje radno mesto .Odličan alat za tetovaže. Nožna pedala od nerđajućeg čelika : Moderan uzorak lobanje, pokažite svoj ukus i ličnost. Jednostavan za upotrebu : odličan nožni prekidač je kompaktan i prenosiv, jednostavan i zgodan za nošenje za rad bilo gdje. Odličan alat za tetoviranje. To je prvi izbor za studente ili tattoo umjetnike. Svojstvo : 1. Stabilan izlazni napon : profesionalni tetovatori neko vrijeme koriste nožni prekidač za tetovažu, a početnici i stručnjaci neće se osjećati umorno, što je vaš dobar pomoćnik.2. Neklizajuća : pedala za tetovažu lobanje ima neklizajuću donju podlogu sa jakom adsorpcijom, koja može povećati trenje sa tlom i spriječiti klizanje.3. Primjenjivo : alloy tattoo nožna pedala je pogodna za sve vrste napajanja sa velikim rupama. Stripe ima neklizajući dizajn dijela koji povećava silu trenja.4. Izgled : 2-dijelna pedala za tetovažu je u obliku Bronzane lobanje i , koja je vrlo moderna i može privući pažnju drugih.5. Materijal od legure : pedala za tetovažu je napravljena od legiranog materijala, koji ima brzu vožnju, osetljiv i stabilan kontakt, i nije ga lako odrezati za upotrebu.Specifikacija : Tip Stavka Br. : Pedal stopala za tetoviranje materijal : Alloyfunkcija : Kontrolirajte napajanje mašine za tetoviranje kako biste napajali mašinu za tetoviranje.Kako koristiti : / >priključite napajanje mašine za tetoviranje i kontrolirajte rad mašine za tetoviranje pritiskom i otpuštanjem pedale. x pedala za tetovažu lobanje.

O proizvodu

Type Item No.:
Tattoo Foot Pedal
Material:
Alloy
Function:
Control the power supply of the tattoo machine to supply power to the tattoo machine.
How to use:
/>Connect the power supply of the tattoo machine and control the work of the tattoo machine by pressing and releasing the pedal. x Skull Tattoo Pedal:

Kupci takođe biraju