Rižina Voda za rast kose Šampon za stanjivanje kose i gubitak kose za žene, ulje ruzmarina & Biotin šampon za rast kose, rižina Voda za rast kose, rast kose za žene

Rižina Voda za rast kose Šampon za stanjivanje kose i gubitak kose za žene, ulje ruzmarina & Biotin šampon

Dostupno.
KM 10.49
Iz robe:

Regenerator za rast kose sa biotinom : formulisan sa botaničkim ekstraktima, prirodnim vitaminima, kofeinom, biotinom i uljem ruzmarina, naš regenerator za rast kose sa pirinčanom vodom pomaže u ishrani kose dok jača koren kose i stimuliše rast kose. Prirodni i sigurni sastojci : regenerator za pirinčanu vodu sadrži samo prirodne i neškodljive sastojke koji su sigurni za vaše zdravlje i životnu sredinu. Kosa je prirodno sjajna, sigurna i čista. Hranljiva i hidratantna kosa : hranljiva i hidratantna formula koja jača svaki pramen i štiti od lomljenja kako bi podstakla kosu da ojača i duže. curenje za podsticanje kose da ojača i duže. Postignite gušću, puniju kosu : naš šampon od pirinčane vode za prorijeđenu kosu prepun je vitalnih nutrijenata koji mogu podržati normalan rast kose, smanjiti oštećenja i stanjivanje kose i ojačati korijen kako bi se dobio gušći i puniji izgled kose. Idealno za sve tipove kose : naš regenerator za pirinčanu vodu za rast kose idealan je za sve tipove kose. Siguran i efikasan i za muškarce i za žene. Regenerator zaglađuje, osvježava, sija i ostavlja kosu hidratiziranom. Šampon i regenerator od rižine vode, šampon za rast kose i regenerator Set za stanjivanje kose i gubitak kose, rutinski šampon i regenerator za žene i muškarce gubitak kose, Biotin, kofein naš šampon za rast kose od rižine vode ova pitanja : 1. Lomljiva, slaba kosa 2. Tanka kosa sklona lomljenju 3. Podijeljeni krajevi 4. Izbjeljivač i boja-šteta 5. Prorijeđena kosa Specifikacija : Naziv proizvoda : Šampon sa rižinom vodom neto sadržaj : 300 ml Rok trajanja : 3 godine lista proizvoda : 1/2kom x šampon/regenerator sa rižinom vodom kako koristiti : navlažite kosu ispiranjem toplom vodom. Uzmite odgovarajuću količinu proizvoda i lagano utrljajte i umasirajte u kosu 3-5 minuta. Za temeljito ispiranje kose upotrijebite toplu vodu. Koristite ovaj proizvod svaka dva dana. Dugoročna upotreba može pokazati bolje rezultate. Napomena : Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte, riješit ću sve probleme za vas u roku od 24 sata.

O proizvodu

Product Name:
Rice Water Shampoo
Net Content:
300 ml
Shelf Life:
3 years
Product List:
1/2Pcs x Rice Water Shampoo/Conditioner:
How To Use:
Wet the hair by rinsing it with warm water. Take a proper amount of the product and gently rub and massage it into the hair for 3-5 minutes.:
Use warm water to rinse the hair thoroughly. Use this product every two days. Long-term use can show better results.:
Notice:
If you have any questions please feel free to contact me, I will solve any troubles for you within 24 hours. :

Kupci takođe biraju