Whyunm26 luksuzni keramički uzorak rezbarenje zlatne ladice za pepelom velikog kalibra 4 Držač za odmor Cigare Dekorativno s poklon kutijom na otvorenom kućna uredska uredska upotreba

Whyunm26 luksuzni keramički uzorak rezbarenje zlatne ladice za pepelom velikog kalibra 4 Držač za odmor

Dostupno.
KM 44.65
Iz robe:

"Visokokvalitetna pepeljara】 sa 100% visokokvalitetnom keramikom i glatkim krivuljama, pepeljara je poput umjetničkog djela, koji mogu biti i izdržljivi i elegantni. Njegova izvrsna izrada nikada ne bi bila pogrešan izbor za vaš dobar ukus. ? 【Kreativni i moderan dizajn】 Metalni sjaj unutarnjeg sloja i mirne i svečane boje vanjskog sloja ne samo da odražava teksturu pepeljare, već dodaju i jak poslovni stil. Može se koristiti kao ukrasi za kućne uređenje i uređene uređenje. ? 【Dovedite do bilo kojeg mjesta】 Savršena kompaktna veličina čini je jednom od najboljih pepeljara za putovanje ili boravak kod kuće. Zauzima samo malo ugla vašeg prtljaga ili torbe. Pepeljara cigare je mudri odabir kada ste na pauzi za cigare ili imaš zapise s prijateljima. "Jednostavan za čišćenje � Zbog materijala bez održavanja, ovaj držač pepela ne boji se ogrebotina i udubljenja. Takođe, još jedna karakteristika je super jednostavna za čišćenje. Jednostavno ispiranjem ili obrišite, površina će ponovo pokazati sjaj. ? kao pokloni prijateljima. ❤️Feature : Sigurno sakuplja i pomaže u tome da se otvorimo, odloži i pusti za pečat. Ispustite da se ova pepeljata ne leti pepeo, uklanjaju skrivene opasnosti, zaštitu od skrivenih i zaštite okoliša .Upošteno za dom, ured, popločani dio, restoran etc.operation i uporaba : odnosi se na pepeljaru tlaka od metala, gore i dolje podijeljenog dizajna. Pepeljara sa ručkom na poklopcu automatski će se automatski rotirati! ❤️Precifikacija : materijal : keramicscolor : plava, greensize : 205 * 205mmmweight : 785g❤️pakaž uključuje : 1 * pepeljara❤️note : 1.Pregledajte 1-2cm greška zbog ručnog mjerenja. Pls provjerite da ne smetate prije nego što licitirate.2.Due na razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala ti!.

O proizvodu

Material:
Ceramics
Color:
Blue,Green
Size:
205*205mm
Weight:
785g
❤️Package includes:
1*Ashtray:
❤️Note:
1.Please allow 1-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Kupci takođe biraju