Wdbby kutija za odlaganje kozmetike vodootporna i otporna na prašinu kupatilo veliki organizator šminke organizatori Alati ladica za odlaganje nakita za njegu kože

Wdbby kutija za odlaganje kozmetike vodootporna i otporna na prašinu kupatilo veliki organizator šminke

Dostupno.
KM 13.23
Iz robe:

Napravljen od ABS plastike, ima visokokvalitetnu funkciju otpornu na lomljenje za sprečavanje povreda i oštećenja. Deblja je i izdržljivija od tipičnih akrilnih kozmetičkih kutija, kutija za nakit i kutija za odlaganje. Ukrašena prozirnom kutijom sa vodootpornim poklopcem otpornim na prašinu, pogodna je za toaletne stočiće, pultove kupatila ili toaletne stočiće. Kutija za oblačenje ističe se svojim jednostavnim i inovativnim izgledom, donoseći eleganciju svakoj dami. Multifunkcionalna kozmetička kutija za odlaganje može zadovoljiti vaše potrebe, kupatilo, spavaću sobu, garderobu, toalet, sto, radnu površinu. Organizatori se mogu ceniti u bilo kojoj dobi i u bilo kojoj fazi života. Odličan je poklon za majke, prijatelje ili kćeri itd. Napravljen od ABS plastike, ima visokokvalitetnu funkciju otpornu na lomljenje za sprečavanje povreda i damage.It je deblja i izdržljivija od tipičnih akrilnih kozmetičkih kutija za odlaganje, kutija za nakit i kutija za odlaganje.Ukrašena prozirnom kutijom sa vodootpornim poklopcem otpornim na prašinu, pogodna je za toaletne stočiće, pultove kupatila ili toaletne stočiće. Kutija za oblačenje ističe se svojim jednostavnim i inovativnim izgledom, donoseći eleganciju svakoj dami.Multifunkcionalna kozmetička kutija za odlaganje može zadovoljiti vaše potrebe, kupatilo, spavaću sobu, garderobu, toalet, sto, radnu površinu.Organizatori se mogu ceniti u bilo kojoj dobi i u bilo kojoj fazi života. Odličan je poklon za majke, prijatelje ili kćeri itd.Specifikacija : materijal : Plastic Package uključuju : 1 * kozmetičko skladištenjeako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Zbog razlika između različitih monitora, slike možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala!.

O proizvodu

Material:
Plastic
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to differences between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item. Thanks! :

Kupci takođe biraju