Kontejner za smeće kanta za smeće sa automatskim skočnim poklopcima kanti za smeće Kućanstvo prikladno press krug kante za kante za smeće Multipekcifikacije Kante za smeće, kuhinju i ured za kancelariju

Kontejner za smeće kanta za smeće sa automatskim skočnim poklopcima kanti za smeće Kućanstvo prikladno press

Dostupno.
KM 12.72
Iz robe:

Naše malo smeće može se preuzeti dragocjenim prostorom u vašem, takođe vam može pomoći da prikupite sve rubine i učinite da je vaša kuća čistim ležaljcima i dobro uređenim. Veličina : Promjer otvaranja : 28cm, visina : 31.5cm, Veličina je pogodna za smještaj u bilo kojem uglu sobe, male i kompaktne, ne zauzima prostor, a povoljno je za skladištenje; Težina : 440g (bez poklopca) / 610g ;. Materijal : 100% potpuno novi PP materijal, istovremeno je izdržljiviji i lakši od tradicionalnih limenki od plastike; Dizajn modeliranja : minimalizam izgleda ugodnije i može se dobro integrirati u uredsku kafu, studiju i druga mjesta ;. Izdržljiv i jednostavan za čišćenje : Kanta za smeće je izdržljiva i jednostavna za brisanje vlažnom krpom. Ovo smeće može dati izjavu sa svojim elegantnim bojama i jedinstvenim završetkom i bilo je dizajnirano da poboljša vaš postojeći dekor. 1 x kanta za smeće : materijal : nova plastika, izgled : minimalizam, veličina : 8cm, visina : 31cm, visina : 31.5cm , Težina : 440g (bez poklopca) poklon vaših prijatelja u vašem životu. Za vašu kuhinju kupatilo spavaća soba kućno u potpunosti funkcionalno, također držite vrata za crteža za crtanje ormara čista i uredna vrata.

O proizvodu

Material:
new plastic,
Appearance:
minimalism,
Size:
Opening diameter
Weight:
440g(Without cover)/610g.
Great gift for your friends in your life.Nice for your kitchen bathroom bedroom home fully functional, also keep your dorm cabinet door car drawer door clean and tidy. :

Kupci takođe biraju